IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет: Дните ми разголена на екрана са преброени

4 юни 2021 10 40

Актрисата вече не се чувства комфортно да си сваля дрехите

Снимка: БГНЕС

Кейт Уинслет призна, че вече не се чувства комфортно да се разголва пред камерата. 45-годишната звезда, която показа извивките си още в първата си хитова роля в „Титаник“ през 1997 г. вече силно е ограничила появата си на екран без дрехи.

„Мисля, че дните ми за разголване са преброени. Не се чувствам удобно да се снимам така повече. Това дори не е свързано с възрастта ми. Идва един момент, в който хората вече си казват: „О, пак ли го направи“, обясни пред New York Times актрисата.

В последния си филм Кейт играе жена на средна възраст и смята, че героинята и има много повече какво да покаже освен външността си.

„Хората някак си се свързаха с героинята ми Мери и я разбраха. Тя е жена в средна възраст – през октомври и аз ставам на 46 – и няма филтри в образа ѝ. Тя е напълно функционираща жена с недостатъци и има лице и тяло, които отговарят на възрастта ѝ и житейския ѝ опит. Мисля, че в киното липсват такива образи“, добави още звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари